Tren med Yngvar Andersen del 1

tren m yngva

Nå har DU sjansen til å ta en styrketreningsøkt med Yngvar Andersen akkurat når det måtte passe DEG!
Alt du trenger å gjøre er å lære deg disse enkle, men utrolig effektive øvelsene som Tjukkasgjengen har fått av vår egen personlige trener. Jeg garanterer deg at du kommer til å få høy puls, støle muskler og vondt 2 dager etterpå.  Det er i så fall resultatet av godt arbeid. Det er berre å gjere det! Du vil føle deg strålande etterpå.

 Øvelse 1: Supermann.

skann0005

Denne øvelsen vil gi Superman stor styrke og forbedre evnen til å lykkes i kampen mot skurken «vondt i rygg og skuldre».  Her trener du øvre rygg, skuldre og de dype musklene i rygg og mage

Spenn mage og ryggmuskulatur. Unngå å svaie for mye i korsryggen. Armene skal være i skulderbredde mens du «går» framover på hendene så langt frem du klarer, uten å miste stabiliteten. Bli stående noen sekunder før du «går» med hendene tilbake til utgangsposisjon.

Øvelse 2: Armheving.

skann0004

Med denne øvelsen trener du bryst, skuldre, armer og mage.
Start med hendene i skulderbreddes avstand, kroppen rak uten knekk i ryggen eller rumpen opp. Du trenger ikke å tenke på erta i det hele tatt. Den kan du legge fra deg.. Senk deg helt ned til brystet berører underlaget (lat som om du har en stabbel med bøker/bader under brystet) press deretter helt opp med full armstrekk. Du skal ned til samme nivå hver gang og regelrett SPRETTE tilbake med full kraft. Lat som om brystet berører brennende kull!
Når du begynner å bli sliten kan du ta øvelsen med knærne i bakken i stedet for tærne. Alle klarer i hvertfall 2 på tærne! 😉 Varier hendenes posisjon for å få mer tak i ønskede muskler. Smalt grep: Triceps (baksiden av overarmen). Bredt grep: Bryst.

Øvelse 3: Knebøy med sats.

skann0008

Denne øvelsen trener rumpe og lår og kommer med advarsel om gangsperre i de påfølgende dagene.
Bena skal stå litt fra hverandre og man skal se tærne hele tiden mens man bøyer seg ned. Hold henden follet foran og be en stille bønn om at det ikke skal gjøre vondt dagene derpå, men det kan man selvfølgelig glemme! Du blir dødsstøl av denne øvelsen. Når du har 90 graders vinkel i legg/lår (akkurat som om du sitter på en stol) skal du sprette loddrett opp i luften. I mangel på tillatelse til å skyte opp fyrverkeri når det måtte passe deg, kan du heller ha oppskyting av deg selv. Ready – set – launch!!

Hvis du synes det er noe vanskelig å forstå hvordan Supermann bekjemper skurker eller man foretar en oppskyting av seg selv, kan du heller møte opp på Bytårnet skole kl 19 på tirsdager og lære av dine medtjukkaser.

PS: jeg tar forbehold om at forklaringer av øvelsene er noe mangelfulle.. Jeg er ingen spesialist! Legg gjerne inn kommentarer som forklarer eller utdyper bedre 😉

– Renate –

 

En kommentar om “Tren med Yngvar Andersen del 1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..