Vi besøker Tjukkasgjengene på Grand Canaria

Daglig leder kom på at det var 6,5 år siden han hadde hatt en skikkelig ferie, og følte behov for å komme seg ut av Kommandosentralen i København. Reisevalget var enkelt. Han ville møte Tjukkasgjengene i Puerto Rico og Arguineguin.

Chapter Arguineguin

Vi kontakter ildsjelene i chapterne, Erna Verstad hadde arrangert formiddagstur for Tjukkasene i Arguineguin og bestilt bord til over 40 stk til sosial hygge på ROSA etter turen. Der fikk vi servert meget god Thaimat. Undertegnede fikk anledning til å fortelle kortfattet om reisen fra starten i 2012 til hvor vi er i dag. Samt at de «lokale» Tjukkaser fikk benyttet møtet til å stille spørsmål. Etter maten gikk vi i samlet flokk ned til stranden og fikk en forfriskning, og praten gikk livelig rundt bordet.

Chapter Puerto Rico

I Puerto Rico hadde den joviale ildsjelen Roger Heggem, arrangert sosial hygge for medlemmene på Puerto Rico senteret. Maten var førsteklasses og stemningen var på topp. Her fortalte Roger om aktivitenene de gjennomfører i løpet av «sesongen» Hardhausen var atter en gang gjennomført til 10 i stil. Etter maten ruslet vi bort til «Heia Norge» til en hyggelig sammenkomst, hvor spørsmålene kom på rekke og rad.

Undertegnede var spent på å høre om hvorfor ferierende nordmenn legger ut på tur når de er på Grand Canaria, og ikke er med i lokale Tjukkasgjenger når de er i Norge. Konklusjonen er det fantastiske sosiale vennskapet de bygger på langtidsferie, og det er jo et av parameterne i Tjukkasgjengen. Og at de også får litt mosjon i ferien er jo bare et pluss.

1 uke går fort – men jeg vet hvor jeg skal ta ferien til neste år .

EO

En kommentar om “Vi besøker Tjukkasgjengene på Grand Canaria

  1. Lise Østli 12/04/2023 kl. 10:25

    Er med i begge gjengene for jeg bor i Puerto Rico .. herlige gjenger begge to men havner trofast hos Erna I Arguineguin .. hver eneste gang.. Perfekt for de som reiser alene sosialt sett 🥰🎼 Takk til dere som står på for oss ❤️🎼🥰

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..