– NEI! Det blir som å hoppe etter Wirkola, sa vår nye Tjukkasgeneral Morten Nore

– Du hopper lengre enn både Wirkola og meg, sa avtroppende general Jan Ellefsen. Da sa Morten JA.

Morten er en ildsjel som brenner for alt. Han begynte tidlig på 70-tallet å jobbe med ungdom i Mossedistriktet, på flere ungdomsklubber. Han har drevet drevet fritidsklubber, og hadde vanskeligstilte barn som sitt spesialfelt. Han ønsket egentlig å bli lokomotivfører, og gikk Jernbaneskolen for å komme dit. Det kan vel ikke stikkes under stol at VY hadde nok ønsket at Morten ikke hoppet av denne karrieren.

I militæret fikk han interesse for hund, og trente der skarpdresserte hunder. I dag har han sin elskede Nyx, som er med overalt hvor Morten går. Den første morgenrunden starter klokka 05.30 –  en 40 minutters tur før Morten må på jobb. Nyx og Morten er et kjent trekk i bybildet i Mossedistriktet, der de går sine mange turer. Det blir nok litt merkelig for Nyx framover at far nå må begynne å gå med Tjukkasvest  😊

Privat er Morten gift med Mona, og de har tre voksne sønner. Som far har Morten engasjert seg i FAU på både barne- og ungdomstrinn, samt gått med Natteravnene. Han har også vært fotballtrener for gutta sine. Familien tilbringer mye tid sammen på hytta, med fjellturer, telting og familiehygge. Morten elsker å padle sin kano. – Det gir ro i sjelen, sier han.

Nore liker å holde seg i form, også sine daglige gåturer. Da går det gjerne i tennis og trening på treningssenter. Han liker også å spille gitar, men i Mossedistriktet er han best kjent som lydmannen bak alle popgrupper.

Vi som kjenner`n, vet at Morten elsker fart og spenning. Ryktet sier at han har seks motorsykler, alle fra tidsepoken 70-, 80- og 90- tallet i garasjen. Her et et lite utvalg.

Da vi jobbet med å finne en ny tjukkasgeneral, fikk vi Morten Nores CV, og som vår organisasjonssekretær Frank Skjærbekk sa;

– Du Erik, det eneste kurset eller sertifikatet som Morten ikke har, er flysertifikat. 😊

Transportbransjen er nok det som ligger Mortens hjerte nærmest. Der har han hatt en finger med i spillet på utrolig mange plan, alt fra styrerom, prosjekter og andre tunge oppgaver. Listen er for lang til å ramses opp her.

I dag leder Morten Moss Transportforum, som daglig har opptil 120 lastebiler på veien.

Vi vet at Morten ikke sier ja til et verv uten å gå 100 prosent inn for jobben, så hele Tjukkasgjengen gleder seg til å få ny «sjef».

EO

En kommentar om “– NEI! Det blir som å hoppe etter Wirkola, sa vår nye Tjukkasgeneral Morten Nore

  1. Lillian Røssehaug 30/04/2019 kl. 17:43

    Gledelig med ny «ja-mann «

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..