Tjukkassjefen ønsker velkommen til Storfamilien Tjukkasgjengen

Tjukkassjefen

 Etter en fantasisk helg fylt med mikrorunde, sol, blå himmel, strandliv, klargjøring av terrassen og  nydelig mat & drikke med gode venner, kjenner jeg at det rykker i tjukkasbeina.  Måtte stå over runden på torsdag pga litt ryggproblemer og kjenner at jeg savner de trofaste og blide tjukkasene som hver dag står smilende på Høyda kl 19.00. Man skal bare være borte fra gjengen ett par dager før det er noe som mangler. Er nesten blitt som en STOR familie.

Det hyggelige i denne storfamilien er at det kommer nye medlemmer hver dag. I en normal familie hadde dette helt klart bydd på endel utfordinger, men i denne gjengen er det bare glede å spore over familieforøkelsen. Vi tar imot våre nye familiemedlemmer så  godt vi kan og det er plass til flere rundt dette bordet. Tror de fleste av oss er glade i nærområdet, men jeg må innrømme at jeg nå begynner å bli mektig lei av Ekholtveien. Etter ca 80 runder tror jeg snart jeg kjenner igjen hvert hull i asfalten på den strekningen. Det er derfor så utrolig deilig å tenke på at vi snart skal begynne på nye runder i området. Bytte ut piggsko, brodder og asfalt, med turer i skog og mark. Utfordringen til «familien» på Høyda er noe så banalt som parkering. Når vi startet opp i januar, sto vi parkert utenfor leiligheten min, men etter 2 uker var det total parkeringskaos og jeg har sett naboene blidere. Nå må vi organisere ca 80 parkeringsplasser hver kveld og det i seg selv kan være en utfordring. Men løypekomiteèn jobber febrilsk med å få til logistikken, så det løser seg sikkert på en god måte. Må også få rette en stor takk til gutta på Washland for tålmodigheten. Det har vel ikke vært like lett å få kundene inn i vaskehallene mellom kl 19 og kl 20 på hverdagene.

Vil oppfordre ALLE til å forsøke en tur med gjengen, man risikerer kùn å få endel flere blide  familiemedlemmer.

VELKOMMEN!

-Tjukkas-Jan-

5 kommentarer om “Tjukkassjefen ønsker velkommen til Storfamilien Tjukkasgjengen

 1. Hege 25/03/2012 kl. 17:29

  Hva med oppmøte på Myra da, Jan? Så kan runden gå gjennom Nesparken ut ved brannstasjonen på Tykkemyr, over Verket og tilbake til Myra over Bjerget? bare et lite forslag 🙂

  Liker

 2. Laila 25/03/2012 kl. 18:00

  Den ruta er desverre asfaltert hele veien Hege. :o)

  Liker

 3. Tjukkas Nina 25/03/2012 kl. 18:03

  håper på gode vakre turstier ;D

  Liker

 4. Tjukkas-Jan 25/03/2012 kl. 19:27

  Regner med at løypekontrollør, Tjukkas-Lars, har alt under kontroll 🙂

  Liker

 5. Monica 28/03/2012 kl. 05:01

  Et lite tips ang ny rute ville vel vært fint om man fortsatt hadde startsted på washland, da det virker som om mange som er med på runden ikke kjører bil men kommer gående fra nærområdet.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..