Per Henriksen fra Chapter Halmstad

Det å høre Jan Ellefsen fortelle sin historie om oppstarten og litt av historien rundt Tjukkasgjengen på P1 i dag var flott. Tenk hva den mannen har fått i gang. Det er mange av oss som har fått det bedre både psykisk og fysisk på grunn av det han startet opp.

Det å komme til et chapter og se at du blir tatt godt imot og at alle støtter opp om deg, har vært, og er jo en stor glede bare det.

Det kan være mange ting som gjør at det ikke er så lett for enkelte å komme og bli med i en Tjukkasgjeng, de kan føle at det er litt skummelt å møte opp. Men det skal du vite, at vi tar deg godt imot og sørger for at du skal trives allerede fra første stund.

Noen av oss bor alene, og at vi da kan komme ut og treffe folk som vi kan ha det hyggelig sammen med, og ta oss en gåtur sammen med – det gir helse i hvert ord som blir sagt og i hvert steg som blir tatt.

Jeg har opplevd at noen har vært veldig forsiktige og tilbaketrukne når de har begynt i Tjukkasgjengen vår, men etter hvert har det blitt de som tar ordet og viser seg frem. Herlig. Vi må huske på at det at vi treffes og prater sammen er like viktig som selve trimmen vi får av turen. Det å kunne ha et sosialt nettverk som vi kan møte opp hos når det passer, det gir en trygghet for mange.

Nå som denne koronaen herjer, så blir det jo et noe amputert oppmøte, men det er jo noen som er flinke og går nå også. Men etter at denne koronaen har fått roet seg, så får vi virkelig stå på for fullt igjen. Tenk så flott det blir, med mange Tjukkaser på rad og rekke – det kan ikke bli stort bedre det. Hei hopp og tjo og hei, jeg gleder meg.

Jeg ønsker alle chaptere mange flotte turer nå utover! Snart blir det lysere tider for oss alle, og da da skal vi gå ut på turene våre og tralle. For husk at godt humør og gode sko er det eneste vi trenger for å møte opp i Tjukkasgjengen. Og har du ikke godt humør når du kommer, så skal vi passe på at du får det, he he.

Ønsker alle en flott påske når den tid kommer. 🏃‍♀️🏃🏃‍♀️🏃😀👍

EO

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..