Julebrev fra Jan til alle Tjukkaser

Da var 2017 snart over, og vi i Tjukkasgjengen går inn i vårt sjuende år! Hvem hadde trodd det? 🙂 Ikke jeg i alle fall. Men tilfeldighetene ville at mange ønsket å komme seg ut å gå tur og ha ett mer sosialt liv.
Vi har vokst, fra meg og ett par venner til 40.000 medlemmer og vi har pr dags dato 362 avdelinger/chaptere over hele Norge og Europa. 🙂

Dette har vært litt av en reise og jeg håper denne reisen vil vare i mange år fremover.
Vi har til og med kommet oss inn på Statsbudsjettet. Mange har spurt om hvorfor vi trenger penger til å gå tur. Men det er litt mer komplekst enn som så. Pr i dag er det for eksempel delt ut tjukkasvester for cirka 1,6 millioner kroner. Vi har vært heldige å kunne ansette to personer som jobber med TG, da dette var helt nødvendig for å kunne fortsette som en frivillig organisasjon.

I dag jobber vi med å få til samarbeid med Frivilligsentraler og Frisklivsentraler, samt en rekke andre frivillige organisasjoner, da vi ser at dette har en god effekt lokalt rundt omkring i kommunene.
Vi samarbeider også tett med Norsk Friluftsliv, Helsedirektoratet og Miljødirektoratet og setter stor pris på deres støtte og rådgivning.


Vi forsøker, som dere sikkert vet, å få til ett landstreff, men finansieringen av dette har ikke vært enkelt, men vi gir oss ikke og vi har lært mye på veien, slik at vi håper å få dette til i nær fremtid igjen. 🙂

Jeg vil samtidig benytte anledningen til å takke alle i styret og alle dere uunnværlige ILDSJELER der ute, som hver dag står på for at andre skal ha ett godt tilbud i chapterne, TUSEN TAKK!

Jeg vil med dette få ønske alle tjukkaser i hele verden en god og fredfylt jul og ett riktig godt nytt år!

Med vennlig hilsen Jan Ellefsen (Tjukkas-Jan)

En kommentar om “Julebrev fra Jan til alle Tjukkaser

  1. Kari 20/12/2017 kl. 10:50

    God jul og et riktig godt nyttår ønskes til dere alle🎅🎅🎅

    Liker

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..