På Tjukkastur med Hilde og Brit til USA

Park inn

Vi startet turen til Florida 7 mars med overnatting på….. PARK INN RADISSON. Et flott rom forøvrig.

vwnter på fly

Vi dro 8 mars kvinnedagen til Florida Orlando. Vi leide en GROM BIL der og kjørte til Key Largo. En fantastisk tur på ca 7 timer. Dette er begynnelsen av Key west øyene. Tjukkasvestene ble med oss, for vi må jo ut å GÅ GÅ GÅ…tjukkasrunde NÅ NÅ NÅ . 

E hmming

 Onsdag 11 mars kjørte vi ut til Key west med «west». En flott kjøretur utover på øyene i ca 2 timer. 32 grader og sol fra skyfri himmel. Vi startet turen med å gå for å finne huset til Ernest Hemingway. Da var vi svette altså, vi gikk og gikk spurte mange om veien. Og det var alltid 2 blocks til venstre og 4 blocks til høyre. Hvor F… er det huset ????? Vi er nå ganske kjent rundt det huset. 

Tjukkasdame

Utenfor huset til Ernest traff vi en dame som heter Ali Reilly. Vi måtte noe og drikke da hun lurte på hvorfor vi hadde sånne gule vester. Vi fortalte villig om alt om tjukkasene. Hun sitter og holder tjukkasvesten på bilde.Hun syntes at dette var et fantastisk opplegg og lurte på om det var en tg i Boston. Hun vil gjerne bli medlem! HURRRAAAAA…og kanskje dra igang et eget chapter. 

skilt

Derfra gikk ferden videre til The Light House. Snakk om å bli svett! Brit og jeg klatret helt til topps og ble belønnet med en fantastisk utsikt. Vi gikk også ned igjen svett svett svett. Deretter gikk turen rett til beachen, Fort Zachary Taylor Historic State Park Beach. Det bar rett til havs og etterpå måtte vi jo forevige oss foran det berømte skiltet. Der ble vi observert av flere. Dette må forklares. Vi bestillte taxi men den kom ikke. Flere hadde snakket om oss, et ektepar forbarmet seg over oss og tilbød oss skyss tilbake til vår bil. Fantastiske mennesker her.  Da fikk vi sightseeing rundt hele Key west. Nå er det hjem på det deilige hotellet – Key Largo HILTON resort å slappe av …..

strand

Hilsen Hilde & Brit – fra chapter Tolvsrød

EO

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.