Bjørn-Erik og Tommy promoterer Tjukkasgjengen

tommyTjukkasgjengen Nittedal hadde stand på Multisportmessa som ble arrangert for første gang lørdag 10 januar. Vi møtte opp med godt humør og pågangsmot, det er mer enn vi kan si om værgudene som lot vinteren komme denne lørdagen, noe som var en medvirkende årsak til at messa ble dårlig besøkt.

Det var flere stands og vi fikk god mulighet og besøke og se hva de hadde og tilby, det var stands fra bla Skjetten svømmeklubb der de lovet at til og med den svømmende skiftenøkkelen (undertegnede) kunne klare å holde seg flytende med de rette bevegelsene.  Arendal triathon som mente at vi i Tjukkasgjengen burde prøve oss på sprint øvelsen dvs  400 m svømming, 10 km sykling og  2,5 km løping. Og ett forholdsvis nytt tilbud i Norge ble presentert nemlig BootCamp Fit der man opplever trening i friluft eller i en uoppvarmet låve. Mange forskjellige øvelser som inneholder bla traktor dekk, slegge osv.

tommy 1Tommy Beck var den som tok mest ansvar av oss og delte ut brosyrer og fortalte i stor stil om tjukkasgjengen, så vi håper at dette vil medføre at flere chaptere vil få flere medlemmer, men det skal sies at mange av de som var på messa drev med trirathlon.

Fire foredrag fikk vi også med oss. En tekniker som ikke dukket opp og låste opp rommet med det tekniske utstyret gjorde at foredragene ble noe improvisert. Men i beste pionerånd løste det meste seg med en pc skjerm og at foredragsholderne snakket høyre enn de til vanlig gjør. Vi fikk høre Allan Hovda fortelle om hans vei til seier i xtreme Triathlon 2014, Forfatteren (sofagris som han kaller seg selv) Fred Arthur Asdal fortelle om hvordan han kom seg opp fra sofaen til triathlon bla.

Ønsker alle en god tur hilsen

Bjørn-Erik Hansen

EO

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..