Julehilsen fra styret

Atter er det blitt jul og vi i styret er akkurat som deg, ikke helt i mål. Man farter rundt med bjelleklang over skog og hei der hvor veien slynger seg i skogens eventyr på jakt etter de siste julegavene og andre viktige innkjøp.

Nå som nettene er blitt lange og kulda er i ferd med å sette seg skikkelig enkelte steder så er det viktig å nyte disse dagene og bare glem det med å gå i fella. For tro oss, det gjør vi alle.

Heldigvis så er julematen litt mer enn ei nøtt som de små musene fikk. Ribbe, pinnekjøtt, juletorsk, kalkun og lutefisk er vel for de fleste kjente retter i disse tider. Vi skal kose oss med god mat og drikke så vi i det minste har noen kilo vi ønsker å kvitte oss med når nyttårsløfter atter en gang skal gjennomføres med latter, smil og glede. For da tar vi på oss våre sko og gjør oss klar til å gå over sjø og land, og møte andre Tjukkaser.

Og om du da møter en som ikke vet hva en Tjukkas er og som spør: Hvor hører du vel hjemme? Jo, da er svaret: Jeg hører hjemme i Tjukkasland, i Tjukkasland , i Tjukkasland, i Tjukkasland. Og alle de som vil bli med, de hører hjemme i Tjukkasland!

Ikke glem at du kan klask your lår – klask your støvel. Glæm the trouble som kommer når sommeren nærmer seg og vi gutta atter skal holde inn mager, og jentene forhåpentligvis kun gå opp en str i bikini`n.

For oss i styret var 2014 atter et topp år. Mye jobb og mange hyggelige tilbakemeldinger fra dere ”der ute”. Vi gleder oss til å ta fatt på 2015 som vi er sikre på blir et innholdsrikt godt år på alle måter.

Vi i styret ønsker dere alle en Gledelig Jul, og et fantastisk Godt Nytt Tjukkasår

 

Hele Styret

 

FS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..