Else-Norun – forteller om Chapter Trondheim

t3Tjukkasgjengen Trondheim hadde sin første tur i februar for snart 3 år siden. Jeg og Shirley Petersen Furunes . startet opp i Trondheim en vinterdag. Det var oss to i starten, som gikk i blæst og regn, på solskinnsdager og oveskya dager, på kalde dager og ikke riktig så kalde dager.

På de første turene våre ble ikke turen veldig lang, vi var i dårlig form og jeg hadde litt for mange kilo å dra på. Men det gikk ikke så lenge før vi stolte kunne se av endomondo sportstracker, at vi hadde gått over 5 km. Skal si vi var stolte av oss da

Vi har mange gode minner fra den første vinteren og det lønte seg å være standhaftig og ikke gi opp. Noen ganger var det kun 1 person som gikk, men de aller fleste gangene var vi mellom 2-5 stk. Shirley jobbet med å få tak i vester til oss og If ga oss 100 vester. De første gikk i trykken for å få logo og vi betalte en liten sum for det, men tar jeg ikke feil så sponset Shirley og mannen hennes noe av hva dette kostet.

Shirley fikk ordnet det slik at MX sport på Valentinlyst tok seg av trykkingen og medlemmene kunne dra dit for å hente seg ut en vest, for det ble mye frem og tilbake med de vestene og shirley var virkelig pådriver og velvillig til å dra frem og tilbake.

t1

Pr i dag er alle vestene borte og vi trenger nye sponsorer.

Å gå med vester ble et blikkfang, for etterhvert kom det flere til, noen er fortsatt med oss av gamlegjengen og noen har blitt borte.

Vi startet med 1 formiddagstur og 1 ettermiddagstur i uken. Medlemmene ønsket selv å gå bare formiddagsturer, så i dag er det rundt 8-20 personer som går mandag og onsdag på formiddagen. Vi har hatt turer sommer som vinter, i fellesferien og juleferien, så lenge det er noen som møter opp, blir det tur. Vi stoppes ikke av noe 😉

Det har blitt slik at de som vil spiser lunch sammen etter turen, da er vi fast på bydelskafeèn som holder til på Valentinlyst sykehjem og de som ikke kan gå av forskjellig årsaker kan møte opp for å spise. Pga dette så sponser vi også bydelskafeèn.

Pr i dag MÅ ikke jeg eller Shirley møte opp for at turene skal gå som normalt, medlemmene er selv ivrige og ”selvgående” Dette har vært fint, siden jeg og Shirley har vært syke i høst.

t2

I Trondheim er det flere avdelinger, det er Valentinlyst og Stavset som er de mest aktive. Det har vært flere grupper rundt om i byen, men det kreves at det er 1-2 personer som er aktive og holder gruppen sammen, som lager turer og møter opp selv. Det er vår erfaring at det kreves et par ildsjeler, som er standhaftig og ikke gir opp. Det kreves også å få informasjon ut om oss og vi har vært i media, noe som har resultert i flere aktive medlemmer.

Vi har hatt sosiale sammenkomster, vi har hatt fellesturer ut i naturen, turnene har da gått til hytter som er åpne og har servering. Vi har vært ute på resturant, gått på pub og vi har vært med i jentebølgen 2 år på rad.  I fjor spiste vi julelunch på Strinda vgs og det samme gjør vi år.

Pr i dag er vi 334 medlemmer og anslår at det er ca 50 aktive.

Hilsen

Else-Norun Kvarner

Chapter Trondheim avd. Valentinlyst

EO

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..