Hanne – forteller om Chapter Drammen

d4Tjukkasgjengen chapter Drammen (som nå har 233 medlemmer) lå i dvale når jeg tok tak i gruppa i mai 2014. Etter en repotasje i DT-BB var det fler som ønsket og bli medlem i denne daue gruppa. Men der var det ingen pådrivere så derfor ingen aktivitet.

Da jeg fikk en forespørsel fra Tjukkasgjengens styre om jeg kunne tenke meg og prøve og ‘gjennopplive’ gruppen. Svarte jeg jo JA med engang, ville jo ikke skuffe styret som jeg kjenner til fra før og som gjør en utrolig god jobb Er jo blitt passe gira selv også. Var på den tiden delevis aktiv i Chapter Lier, men så potenialet til og få i gang noe i Drammen. Byen er jo så stor så det måtte jo være mulig og få til noe der.

Jeg begynte og la ut invitasjon til tur. Med meg fikk jeg tjukkasgjester fra Mjøndalen, Vestfossen og Hokksund. Disse hadde jeg blitt kjent med gjennom repotasjen i lokalavisen. De ville hjelpe til og dra igang.
Vi tok på oss Tjukkasvester og la iveg på en rute som går igjennom Drammen by. Måtte jo sørge for at folk fikk se oss. Noe folk kunne snakke om over kaffekoppen el middagen der vi trasket forbi resturanter i byen. Vi så flere trekke på smilebåndet og vi kunne lese på leppene deres at de sa Tjukkasgjengen…he he
Har sakte men sikkert fått opparbeidet en fast gjeng. Men ennå har vi ikke oversteget 11 stk samlet på tur. Dette skal slås!!!!

d1

Siden jeg er i overkant glad i og ta bilder så er jo skrytebilder et must. Men selvførgelig ingen tvang. Det er heller ingen tvang til og gå med vester hos oss. Her skal det ikke være noen forpliktelser annet en at vi skal ha det fint sammen og helst litt morro også

Vestene har jeg fått fra Tjukkasgjengens (moderchapter) Var så heldig og få 20 stk etter 1 landstreffet. Noen har jeg delt ut til Lier chapteret, og har oppdaget at vi nå har for få vester. Så nå er vi på sponsorjakt til flere vester. De jeg har igjen låner jeg ut til iverige turgåere.

d2

Vi har pr idag ikke startet opp med faste turer. Men vi bruker vår facebookside til og legge ut turforslag, dato og tid. Og det kan bli opptil fler i uka. Turene går rundt om i Drammensdistriktet, dette for og få tak i flere medlemmer og for og ha litt variasjon.

Mitt mål for ‘gjengen’ er at vi blir mange fler, får flere ildsjeler/pådrivere og at vi kan finne på flere sosiale events sammen. Kjenner jo til disse ‘microrundene’ og det skal vi teste ut nærmere sommeren. Men hysj hysj ikke alle i Drammensgjengen vet ennå hva den runden går ut på.

Kan også fortelle at vi til tross kort tid og lite PR har gjordt oss bemerket i byen. Elin Kvarekval Hanssen (tjukkas) nominerte meg til Frivillighetsprisen 2014 i Drammen kommune. Vi ble invitert, men jeg ønsket og ha med ennå ei. Nemlig Anne Lise Wennewold som også har vært flink til og legge ut turer. Så vi trekløveret steppet opp i Drammen Rådhus. Av 40 nominerte var vi blandt de 17 som ble invitert, vi vant ikke. Men vi føler oss som vinnere likevel

d3

Ønsker alle chaptere mange fine turopplevelser og vi følges på facebook
El kanskje vi sees på nytt Landstreff om det blir

Og takk til Jan Ellefsen og resten av styret for et utrolig engasjement de har til dette

 

God Jul til alle tjukkasvenner

Hilsen Hanne og DrammensTjukkasene.

EO

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..