Kari – forteller om Chapter Kragerø

 

kari 3
Tjukkasgjengen i Kragerø gikk sin første tur i mars -12. Ei hadde ordnet Chapter og jeg søkte kulturkontoret om støtte til vester. Vester ble kjøpt inn, vi fikk vannflaske på apoteket og hodelykter på Europris. På den første turen var vi enda -15 stykker. Neste tur litt mindre og så ble vi bare færre og færre. Vi fikk en del samarbeidsproblemer, da kom tanken på å kutte ut.
Heldigvis var det noen av oss som ikke ville gi seg. Vi fikk orden på gjengen. Det første året gikk vi 3 ganger I uka evt 4 ganger. Ikke så mye skogsturer men , desto mer på asfalt. Vi fikk ei deltaker med idrettsskade!! Hun er heldigvis bra nå!
På en av ukesturene drar vi til Farsjø, 13 kilometer fra Kragerø. Ei av Tjukkasen bor der. Etter en god tur er det alltid kaffe og noe å bite i hos Mona.
Vi er ikke så mange i chapteret vårt. Folk har kommet og gått. Endel har meldt seg inn, men har aldri vist seg..Tror nok det ligger litt langt inne på småsteder å gå med vest med Tjukkasgjengen på.

kari 2
Som sagt så er vi en liten gjeng på ca 10 stykker. Som personer er vi veldig forskjellige. Men, når det gjelder å være sosiale scorer vi høyt. Vi er venner som kan diskutere «alt mellom himmel og jord latteren sitter løst. På sommeren har vi vært på badetur med vafler og kaffe. Hyttetur i høst. Vi har hatt Grøtfest til jul, og fest ved sommeravslutning.
Grøtfesten i år ble avlyst, men vi tar det igjen på nyåret!
Det har dessverre ikke vært så stor aktivitet i år. Det er ikke så lett når vi er så få. Ei av de trofaste har flyttet til Skien. (Hun kommer tilbake). Ei har operert foten. Jeg trodde jeg skulle bruke Tjukkasgjengen som endel av opptreningen etter hjerneblødningen men slik gikk det ikke.
Operasjon står for tur på nyåret. Etter det håper jeg ting vil ordne seg.
Er så glad Tjukkasgjengen finnes. Fin mosjon, frisk luft og mye latter!

 

kari 1
Ønsker alle chaptere
En riktig god jul og et godt nytt trim år
Fra Chapter Kragerø og omegn.
Kari Knutsen.

 

EO

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..