Moelv-suksess med Kari og Frøydis i spissen

GLADE TJUKKASER: Kari Jaquesson flankert av glade Moelv-tjukkaser.

 

Det har lenge vært dødt i Tjukkasgjengen chapter Moelv. Men takket være TV2-profil Kari Jaquesson, Brumunddal-tjukkas  Frøydis Viddal og lokale ildsjeler er chapteret nå et av de store i antall deltakere.

Med sine 70 medlemmer er ikke Tjukkasgjengen Chapter Moelv blant de store, men oppslutningen er det ikke så mange chapterne som kan vise maken til. Mandag denne uken var 48 blide tjukkaser i alle aldre på felles tur, og det er langt over halvparten av medlemsmassen.

Fikk med Kari Jaquesson

Men sånn har det ikke alltid vært. Lenge har Tjukkasgjengen chapter Moelv vært ganske dødt. Helt til inntil nylig da Brumunddal-tjukkasenes «mor» Frøydis Viddal fant ut at hun skulle engasjere seg i nabobygda.

– Frøydis fikk med seg Kari Jaquesson den første gangen, fordi sistnevnte var på besøk på asylmottaket i Moelv denne dagen. Starttidspunktet for den første turen fra utenfor asylmottaket ble derfor også sånn at det passet for Kari Jaquesson, forklarer Jan Rune Bakkelund, lokal tjukkassjef på Moelv.

74 på første tur

For å være sikker på at det bra oppslutning hadde Frøydis Viddal med seg 20 tjukkaser fra Brumunddal. Dermed ble det hele 74 store og små som gikk comeback-turen på Moelv.

Jan Rune Bakkelund forteller at oppslutningen har holdt seg høy.

– På den første ordinære turen møtte det 38 tjukkaser, og tallet har vært jevnt høyt. Mandag denne uken kom så mange som 48 for å gå sammen.

Tjukkasgjengen på Moelv går turer sammen mandager og onsdager klokken 18.00, i tillegg til formiddagsgruppen klokken 12.00 på onsdager. Alle turene har start og mål ved asylmottaket.

– Grunnen til det er at vi også gjerne vil gi asylsøkerne et tilbud og en mulighet til å treffe lokalbefolkningen. Flere av asylsøkerne har da også vært med oss på turer, og det synes vi er flott, sier Jan Rune Bakkelund.

Eldorado for turer

Han er overveldet over responsen Tjukkasgjengen har fått på Moelv etter restarten.

– Etter å ha mislykkes i fjor ser det nå ut til at vi har truffet spikeren på hodet. Deltakelsen overgår alle våre forhåpninger. Nå håper jeg bare at vi klarer å forvalte jobben med å gi folk en god opplevelse og tilhørighet. Turtilbudet skal det i hvert fall ikke stå på. Vi har løyper i flere lengder som passer for alle, og et eldorado av et turterreng som brumundølene  misunner oss, smiler den lokale ildsjelen.

Tore

GLADE TJUKKASER: Kari Jaquesson flankert av glade Moelv-tjukkaser.

 

 

2 kommentarer om “Moelv-suksess med Kari og Frøydis i spissen

  1. tjukkasbloggen 02/04/2014 kl. 09:06

    Fantastisk 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..