Jan Titan – Utfordrernes mester

jan titan1
Bildet er tatt 25. februar da Tjukkasgjengen utførte sin isbading-utfordring.

Det starter som regel med en fyr som aldri sier NEI og fortsetter med at noen legger merke til akkurat det. Så gjelder det å ha tunga rett i munnen eller å ha baller til å stå for det man har sagt. Alt som blir sagt (dvs skrevet på facebook) vil bli brukt i mot deg! Og er du av typen som ikke sier NEI, da blir det plutselig en, to eller enda flere utfordringer på deg. Tjukkassjefen, Jan Ellefsen, må sies å være utfordrernes mester. Han tar alle utfordringer på strak arm.

Jan EllefsenHallloooo!!!!! Om ei drøy uke skal jeg bade blant isflak, i juni skal jeg danse klassisk ballett på Chat Noir og jeg er eneste gutten på dansen til lørdag!!!!!
14. februar kl. 23:37

Slik så en kommentar ut på facebook for to måneder siden. Etter denne dagen har Tjukkassjefen også blitt påmeldt Christian Fredrik-løpet i august, jogget 8.1 kilometer, sunget «jeg trodde änglarna fans bare i himmelen» på Kroa osv osv.
Lista er lang! Denne karen tar enhver utfordring som en mann. Han lever opp til navnet sitt Jan Titan (han har faktisk titan operert inn i hånleddet).
HVOR OFTE FÅR MAN ANLEDNING TIL Å OPPTRE PÅ CHAT NOIRE? For oss normale og ikke danseaktive dødelige får man ikke denne sjansen så ofte. Likevel har det seg slik at du kan møte opp på Chat Noire 2 juni og se Tjukkasgjengen bli en del av danseshowet til Danseakademiet GG, eller å være en del av danseshowet selv. Det blir garantert et humoristisk innslag.
Til nå er det kun sjefen sjøl som er påmeldt, men hvis du vil være med er det bare å melde seg på innen 16 april.
Dette vil kreve noen danse/koordeneringstimer på Danseakademiet i tiden foran showet. Gudskjelov og takk og pris.. Det blir uansett morsomt for oss som velger å avstå fra utfordringen og bare skal nyte danseshowet fra salen.
Info og påmelding finner du HER hvis du er like tøff som Jan Titan og tar utfordringen!
Svein Tore Olsen fra chapter Mjøndalen oppsumerer denne viljen til å utfordre og ta en utfordring slik:  «Er jo smått imponert hvor en liten kommentar engasjerer folk. Bare og legge ut riktig utfordring så spretter alle sammen på, he he 🙂 kul gjeng :)»
– Renate –

5 kommentarer om “Jan Titan – Utfordrernes mester

 1. Svein_Tore 13/04/2012 kl. 07:23

  He he, Renate…:)))) kunne jo vært spennende det, MEN så tøff er jeg nok ikke..:)))) og må nok referere til en annen kommentar på Tjukkassia, at motorikken mellom hue og bein og armer ikke stemmer helt overens bestandig.. Så må jeg nok pent si at jeg må stå over denne gangen..:))) hihihihii…:)))

  Liker

 2. Tjukkas-Jan 13/04/2012 kl. 07:58

  Vet det er mange tøffinger i Tjukkasgjengen, så jeg regner med at Riverdance-showet til Michael Flatley blir pauseunderholdning i forhold til dette 🙂
  Meld dere på og få sjansen til å danse med Tjukkas-ulvene på Chat Noir!

  Liker

 3. Renate E-H 13/04/2012 kl. 08:03

  Herlig. Love the picture Jan. 🙂

  Liker

 4. Tjukkas-Jan 13/04/2012 kl. 10:27

  Bobler passer like godt til alt, inkl isbading ifølge vår «Boble-dronning» fra Vestby 🙂

  Liker

 5. Hotlips Renate 14/04/2012 kl. 06:39

  Den siste utfordringen er ikke tatt!! he he 😉

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..