Vår bussjåfør er ei dame med godt humør

 tjukkasbussen1

Hver dag fra mandag til torsdag kjører Tjukkasgjengbussen fra Råde 18.30. Annenhver fredag, når det er Microrunde, avspaserer busssjåføren for å være med på Kroa. På veien plukker den opp alle tjukkaser som vil være med å gå sammen med moderchapteret i Moss.


Mens andre idrettsforeninger og rockeband sliter med både tilgang på buss og motorstopp har Tjukkasgjengen sin helt egen buss. Denne bussen er 100 % til å stole på! Ikke nok med at den alltid er i rute , men den blir også kjørt av verdens blideste bussjåfør 🙂 Nina Stene fra Råde stiller sin egen private minibuss til disposisjon for Tjukkasgjengen og tjukkasene. Tjukkassjåføren kan ikke sies å være prototypen på en tilsynelatende tjukkas, men det denne lille knokkelen mangler av kroppslig størrelse tar hun igjen på humør, smil og latter. Hun sprer om seg av utrettelig  kjærlighet og omsorg for alle i Tjukkasgjengen.

Som syvbarnsmor hadde hun mye energi før hun startet å gå med Tjukkasgjengen, men tjukkasrunder og hyggelig sosialt samvær har resultert i et enda høyere energinivå . Undertegnede blir litt svett og litt misunnelig bare på tanken.. Hun fikk tidlig kallenavnet Duracell-Nina og er alltid å finne løpende i fortroppen.

En tur innom hennes facebook side er som å lande i en oase av positivitet og glede. Skulle tro hun fikk betalt for å oppmuntre og motivere oss alle. Har du Nina på vennelista får du oppmuntring flere ganger daglig.  Makan til fantastisk dame skal du lete lenge etter!

Noen ville kanskje påstå at Nina Stene ikke ser ut som en tjukkas, men et EKG ville motbevist det! Vi snakker ekte Tjukkashjerte ❤

– Renate –

7 kommentarer om “Vår bussjåfør er ei dame med godt humør

 1. tjukkasbloggen 23/03/2012 kl. 08:09

  HUSK AT DET ER MICRORUNDE PÅ KLUBBHUSET I DAG!!!

  Heisann,i Moss så har vi annenhver fredag noe som heter «Microrunden». Dette er en gåtur på hele 263 meter,og en høydeforskjell på ca en barkrakk.:-)…Denne foregår på klubbhuset,Øre Kro.Der møtes vi for å juge hvor mange skritt skrittellern viser,hvor mange kg vi har mistet,og hvor utfattelig raskt vi har gått/krabbet/jogget de forskjellige rundene.Det har også forekommet forskjellige stunt,som ikke skal røpes her…det må dere få med dere på en av rundene selv !!!!!…Vi er så heldige at vi får være med på karaoke,som styres av tjukkasene Heidi og Knut Bergfald….er usikker på kvaliteten på sangerne,men Heidi og Knut gjør det de kan for at vi skal ha det toppers. Har selv vært på scenen med blandet hell,for å si det mildt,men artig er det.Har bla «sunget» duo med Renate,og folk klappet høflig..:-))…vi har også vår egen sjefskaraokesanger,nemlig Mr Fjeldberg…han synger som ei kule !!!! Så til alle dere Tjukkaser og andre, som er usikker på hva dere skal gjøre på freddan…ta dere en tur på Øre Kro,og bli med å syng og ha det morro med oss i Tjukkasgjengen……….!!!!!

  En Tjukkassangerklem fra meg Eskild

  Liker

 2. Tjukkas-søstra 23/03/2012 kl. 08:16

  Nina er en gledesspreder av dimensjoner! Hun har alltid et smil, en klem eller noe pent å si, til alle ❤

  Liker

 3. Flæskestegbanden 23/03/2012 kl. 09:08

  Nina er en fantastisk humørspreder……..alltid hyggelig å lese hennes positive meldinger.

  Liker

 4. Janne 23/03/2012 kl. 09:27

  Hipp hurra for Tjukkasbussdronninga vår, du gjør en super jobb :-)))

  Liker

 5. Tjukkas-Jan 23/03/2012 kl. 09:44

  Ja makan til ildsjel skal det letes lenge etter 🙂 TUSEN TAKK Nina 🙂

  Liker

 6. Tjukkas-Jan 23/03/2012 kl. 12:42

  Ei fantastisk jente, bussjåfør, gledesspreder og ildsjel i Tjukkasgjengen 🙂
  Tusen takk for en fantastisk innsats Nina 🙂

  Liker

 7. Tjukkas Nina 24/03/2012 kl. 13:44

  Vakre blide navnsøstra mi ❤ alltid blid og i godt humør ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..