Styrketrening som «gjer vondt på torsdag»

Yngvar1

I over en time ble  nesten 50 spente og ydmyke tjukkaser pushet, instruert, korrigert og motivert til å styrke de største og viktigste muskelgruppene. Yngvar Andersen startet med å si at vi kom til å bli stive og støle i morgen, men mest på torsdag!

De tjukkasene som møtte opp i dag fikk ikke bare styrketrening, men også en hel masse motiverende tips om hvordan man skal tenke langsiktig, få maks ut av treningsøvelsene, være resultatorientert og sette seg evighetsmål.
Alle øvelsene ble nøye vist og forklart ut i fra en tjukkas utgangspunkt, men med muligheter for å utvikle øvelsene etter hvert som man blir i bedre form. Veldig enkle, men effektive øvelser fikk fram svetteringer og svetteperler hos alle tjukkasene. Vi fikk skryt for at vi ga alt og at vi ikke var redde for å gjøre feil/drite oss ut, men for en ekte tjukkas med masse selvironi er ikke det noe problem.

thor marith slitnetrening2 trening

Noen av oss trodde kanskje ikke vi var i så ræva form, men det fant vi fort ut at vi var. Styrketrening er helt klart noe vi trenger å jobbe med.  Denne treningen burde alle få med seg! Yngvar var tøff, men ga klar beskjed om at det beste han visste var når folk ikke klarte mer enn 2 av 10 repetisjoner. For da hadde de i hvertfall gitt alt de hadde på de 2! Alle vil jo helst klare alle, men så lenge man har gjort sitt beste er 2 bra nok. Neste gang klarer man kanskje 3.

yngvar fysio renate yngvar

Vi visste at Yngvar var dyktig og motiverende, men hans genuine og brennende engasjement for lavterskel tilbudet «Tjukkasgjengen» imponerte oss veldig. At en tjukkas er blid vet alle nå, men i så fall må Yngvar være en ekte tjukkas! Han er jo bare helt utrolig blid, hyggelig, humoristisk og jordnær. Tror han trivdes sammen med oss tjukkaser også for han lovet å komme tilbake om 2 måneder og se på progresjonen våres. Ikke nok med det, han var helt klar for å bli med på en Microrunde også! Tror vi har funnet en PT (personlig trener) som passer oss 🙂

tjukkasyngvar

Tusen takk til Yngvar Andersen som tok seg tid til å motivere oss tjukkaser til å starte med styrketrening og takk til vår tøffe ordfører som gadd å bli svett sammen med oss!
Det vil bli lagt ut øvelser og treningsprogram litt senere, men nå må denne svette tjukkasen hoppe i dusjen før ho blir for støl..

-Renate-

6 kommentarer om “Styrketrening som «gjer vondt på torsdag»

 1. Frekke Frank The Map Man 20/03/2012 kl. 22:17

  Strålende innlegg Renate!

  Liker

 2. Tjukkas-søstra 20/03/2012 kl. 22:31

  Herlig:))

  Liker

 3. Tjukkas Nina 20/03/2012 kl. 22:38

  Supert intiativ 😀 ser frem til disse timene, når jeg kommer tilbake 😀 Heia Tjukkasgjengen ❤

  Liker

 4. Liss Mona Røste 21/03/2012 kl. 01:51

  Kjempeflott tiltak!!!

  Jeg har et ønske og inviterer gjerne Tjukkasgjengens «egen» PT Yngvar Andersen til chapter Stovner for styrkeøvelser som kan gjøres uten gymsal og fast treningstid og ute i det fri etter enhver koselig tjukkasrunde i det fri, dette være seg uten mulighet til lokaler og fysisk form. Slik kan alle chapterne og alle turer inneholde/avsluttes med litt styrke som vi alle har veldig godet av. Alle vi eller i hvertfall helt sikkert jeg i chapter Stovner ønsker Yngvar velkommen til Oslo øst for opplæring, eller om ikke annet en oversikt over øvelser som er greie å gjøre ute i det fri 🙂

  Liss Mona, chapter Stovner 🙂
  Stå på alle sammen, dette nytter!

  Liker

 5. Janne 21/03/2012 kl. 10:24

  Herlig innlegg og herlig time ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..