Idrettsglede med stor I

idrettsglede1

Å se Jan Bjelland på Tempo Moss score var stort i seg selv, men når han feiret scoringen tok det helt av i flerbrukshallen på Nøkkeland. Et tydligere eksempel på idrettsglede finner man ikke.Tempo Moss inviterte den mye omtalte «Tjukkasgjengen» til fotballkamp på Nøkkeland. Det haglet med mål i begge ender av banen og i de 50 minuttene kampen pågikk, var det smil å se overalt. Da er det ikke rart initiativtakeren var fornøyd.

Her finner du bildegalleri fra kampen mellom Tempo Moss og Tjukkasgjengen.

– Dette gikk helt etter planen. Det var rett og slett en suksess. Men det regnet jeg med på forhånd også. Nå møttes to gjenger med godt humør som har de samme verdiene, så dette var jeg aldri redd for, sier Freddy Jensen. Han er ansvarlig for Tempo Moss og medlem av Tjukkasgjengen.

Nå håper Jensen at de to positive idrettsgjengene kan møtes oftere på ulike arenaer og dyrke samarbeidet.

– Dette er noe jeg håper vi kan dyrke videre. Jeg håper det blir en returkamp som en forkamp på Melløs. Også håper jeg at Tjukkasgjengen kan invitere oss på en god grillaften eller et eller annet som dem står for. Så dette ga mersmak.

Andre har mye å lære

For noen er idrett blodig alvor, andre har funnet en fin balansegang, mens andre har det bare moro. Og de som spilte fotball i går hadde det bare moro. Det tror Freddy Jensen at mange har mye å lære av.

– Du ser idrrettsgleden som var her i dag. Hvis man kan skape sånn idrettsglede andre steder også, vil det bli mange poeng til mange klubber. Så det betyr mye både for Tempo og tjukkasgjengen dette her, sier Freddy Jensen, sier han og legger til:

– Her har mange mye å lære. Bare de slår en god pasning og eller scorer et mål, så er hele uka reddet. Det er en herlig gjeng. Begge gjengene er herlige, avslutter han.

idrettsglede

Forkamp på Melløs

Renate Schjolden er en ivrig «tjukkas» og viste at også kvinner kan spille fotball i Nøkkelandshallen i går. Etter kampen var hun strålende fornøyd med hele settingen.

– Det var kjempegøy. Dem ga jo alt. De var kjempeflinke. Bra lagånd, må jeg si. De spilte kjempebra og de skjøt kjempehardt, stråler hun.

Nå håper hun det går i boks med forkampen på Melløs når fotballsesongen sparkes i gang.

– Vi skal prøve å få til en forkamp på Melløs i løpet av sesongen, mellom Tjukkasgjengen og Tempo Moss. Det hadde vært moro, sier hun. Schjolden har forøvrig ansvaret for «Tjukkasbloggen» som ble lansert i forrige uke.

Hvordan vil du oppsummere dagen?

– Dette var veldig morsomt. Det er så mange som hadde lyst til å være med å spille i dag. Vi hadde problemer med å ta ut laget. Også er det veldig morsomt å kunne være med på andre ting enn å bare gå tur, sier hun.

– Thor-Erik  Claussen –

En kommentar om “Idrettsglede med stor I

  1. Hotlips Renate 14/03/2012 kl. 07:13

    Flotte bilder og herlig video av Jan 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..